Getest: Hello Fresh

Twee weken geleden werd ik opgebeld door Hello Fresh met de vraag om klant te worden. Ze hadden mij een mooie korting aangeboden voor de eerste bestelling en dat maakte mij wel nieuwsgierig.

Hello Fresh is een bedrijf dat maaltijdboxen aanbiedt voor ieder gezinstype. Je krijgt naar jouw keuze wekelijks een grote doos opgestuurd met daarin alle ingrediënten die je nodig hebt om je gerecht klaar te maken. De receptjes krijg je uiteraard ook mee. De gerechten zijn zeer variërend en je kan kiezen tussen vlees, vis en veggie.

Het leuke hieraan is dat je iedere week kan kiezen of je verder wilt gaan met je wekelijkse bestelling of dat je een pauze inlast en zelf beslist wanneer je opnieuw wil bestellen.

Ik heb een maaltijdbox van drie gerechten gekozen voor twee personen. Ik laat me graag verrassen dus heb ik gekozen voor zowel vlees, vis als veggie. Uiteraard kan je op voorhand je keuze aangeven welk recept je graag wilt ontvangen.

Je kan kiezen wanneer je bestelling thuis aankomt. Ik heb gekozen voor zondag middag. Je krijgt een sms/e-mail wanneer je maaltijdbox onderweg is. Die avond kwam mijn bestelling thuis aan, iets later dan ik had gevraagd maar vond dit niet zo erg.

Ik was aangenaam verrast toen ik de box open deed. De aangeboden gerechten lieten me al meteen watertanden. Ik zet ze even op een rijtje:

Rundertartaar met champignons

hello fresh

Romige parelcouscous met heekfilet

hello fresh

Fettuccine met broccolisaus en geitenkaas

IMG_4771

Hello Fresh laat weten dat je deze maaltijden binnen de drie dagen klaarmaakt om zo zijn versheid te kunnen behouden. Op de achterzijde van de receptjes zie je hoe het gerecht stap voor stap klaargemaakt wordt.

hello fresh

Die maandag startte ik met de eerste maaltijd: Rundertartaar met champignons:

hello fresh

Zoals je op de foto kan zien, was het eerste gerecht zeer geslaagd. Even leek het dat ik veel overschot zou hebben van het eten maar uiteindelijk werd het duidelijk dat dit een ideaal portie was voor twee personen. De ingrediënten waren super van kwaliteit, enkel had ik in plaats van een rode tomaat, gele kerstomaten gekregen. Maar daar maak ik nu geen probleem van.

Bij het slaatje werd er beschreven hoe je een dressing kon maken. Enkel waren deze ingrediënten niet in de box voorzien. Dat vond ik wel jammer. Maar goed dat ik deze standaard al in huis had. Maar ik kan me voorstellen dat niet iedereen bijvoorbeeld witte wijnazijn, honing en mosterd in huis heeft. Maar uiteindelijk is eender welke saus lekker bij een slaatje. Al bij al, het was super lekker!

Dag 2: Romige parelcouscous met heekfilet:

hello fresh

Weer een top-gerecht! Dit was mijn favoriet van de drie. Ik heb nog nooit parelcouscous klaargemaakt en ben niet bepaald fan van witloof maar dit gerecht heeft mij van mijn sokken geblazen, super lekker!

Ook hier waren de ingrediënten van goede kwaliteit. De hoeveelheid was perfect. Enkel miste ik een groentebouillonblokje. Maar deze had ik thuis in de kast liggen. Voor de rest, op en top!

Dag 3: Fettuccine met broccolisaus en geitenkaas:

hello fresh

En weer was het super lekker! De hoeveelheid leek in het begin veel te weinig voor twee personen. Het was maar 180 gram pasta in totaal. Wij eten bijna 120 gram per persoon (wij zijn grote eters). Maar uiteindelijk was deze hoeveelheid perfect voor ons, wat een leuke verrassing was. Ook hier miste ik een groentebouillonblokje maar verder 10/10!

Alle gerechten waren binnen het half uur klaargemaakt, wat zeker ideaal is voor de werkende mens!

Zo, dit was mijn review over Hello Fresh. Neem zeker eens een kijkje op de website.

Ik vind het alvast de moeite waard om te doen en zal het zeker opnieuw bestellen!

 

Volg Vickylicious ook op Facebook, Instagram, Pinterest en Twitter

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s