Review: foto op hout

Eventjes iets anders… Ik ben een fotografieliefhebber en vind het ontzettend fijn om mooie foto’s te kunnen vereeuwigen in ons huis. Van zodra ik of mijn man (ook hij deelt deze hobby) een bijzonder mooie foto hebben gemaakt, doen we niets liever dan deze vergroten en ophangen.

Nu kreeg ik de opportuniteit om een review te schrijven voor deze grote foto op hout! Geweldig toch? Deze keer is de foto gemaakt door mijn man πŸ™‚ Met daarop onze lieve katten Fee en Winnie.

Bestellen en verzending

Een foto op hout afdrukken? Dat kan! Via fotoophout.nl kan je op een eenvoudige manier een product kiezen (hout voor buiten of binnen en welke soort), foto’s toevoegen en bestellen. Na een aantal werkdagen krijg je je wanddecoratie mooi thuisgeleverd.

Kwaliteit van het product

Review: foto op hout

Toen ik mijn pakket aankreeg, was mijn eerste gedachte dat het redelijk zwaar was. Het was ook de eerste keer dat ik een foto hout bestelde dus wist niet meteen wat te verwachten. De afmetingen zijn 80 op 60 cm. Vrij groot, dus best logisch dat het wat zwaar is. Deze variant heet ‘planken voor binnen’. De waarde is 127,95 euro inclusief whitewash behandeling. Best wel een hoge prijs maar als je ziet hoe groot de kader is vind ik de prijs best normaal.

De kwaliteit van het hout vind ik redelijk goed. Er zijn wel enkele witte ‘plakjes’ op te vinden die me meteen opvielen. Is dit normaal met een foto op hout? Geen idee eigenlijk. Maar ben wel blij dat er geen oneffenheden zijn op de katten zelf.

Het ophangen verliep zeer vlot. Dankzij het nodige ophangsysteem ging dit als een fluitje van een cent.

Ik ben in het algemeen zeer tevreden met mijn foto op hout. Er hangt weer een mooie herinnering aan onze muur πŸ™‚

foto op hout

Wil jij ook zo’n foto op hout of eerder een foto op canvas? Neem dan zeker eens een kijkje op de website!

Liefs, Vicky

Volg Vickylicious ook op Facebook, Instagram, Pinterest en Twitter!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s