Review: hexagons

Fotocadeau.nl heeft me gevraagd om iets nieuws uit te testen: hexagons! Hier kon ik geen neen op zeggen. Dit stond namelijk al even op mijn verlanglijstje!

Met hexagons kan je alle richtingen uit. Ofwel maak je met verschillende stuks één foto. Ofwel maak je met verschillende foto’s een leuk patroon die je eventueel verder kan aanvullen.

Ik wou dolgraag enkele foto’s van onze reis naar Lapland aan onze muur hebben. En bij deze heb ik dat ook gedaan!

Bestellen en verzending

Ik mocht 9 hexagons bestellen met een afmeting van 17 op 15 cm. Je kan uiteraard kiezen voor meerdere stuks en een andere grootte. De waarde van deze 9 hexagons is 125,55 euro. Toch wel vrij duur vind ik maar op de website staan regelmatig mooie kortingen dus neem zeker eens een kijkje!

Hexagons fotocadeau.nl

Het bestellen zelf verliep vlotjes. Je kiest de foto’s uit, je vult je gegevens in en hup de bestelling is geplaatst. Over enkele dagen komt je pakketje aan.

Toen ik de doos opende, lagen alle hexagons er losjes bij en niet beschermd. Al goed was er geen schade, maar vind wel dat dit beter ingepakt mocht worden. Ik zou het eerder inpakken zoals een set speelkaarten πŸ˜‰

Verder kreeg je een heleboel plakkers en een hulpmiddel (zie foto) om de foto’s mooi recht aan de muur te kunnen ophangen.

hexagons fotocadeau.nl

Kwaliteit van het product

De hexagons wegen super licht. Daarom kan je ze met de plakkers heel gemakkelijk ophangen. De kwaliteit van de foto’s is goed. Niet haarscherp maar toch wel goed. De kleuren zijn super.

hexagons fotocadeau

En dan nu het leukste gedeelte: een vorm uitzoeken om de hexagons op te hangen! Ik heb (onbewust) gekozen voor een symmetrische vorm. Maar je kan ook heel abstract uit de hoek komen. Laat je fantasie maar gaan! Vergeet het hulpmiddeltje niet te gebruiken!

hexagons fotocadeau.nl

Ben ik tevreden met dit product? Zeker weten! Er hangt weer een mooie herinnering aan onze de muur πŸ™‚ Dank je wel fotocadeau.nl!

Wil jij ook een foto op hexagon of een ander product (canvas, wereldkaart, fotoklok,…)? Neem zeker eens een kijkje op de website want zoals ik al eerder zei, geven ze regelmatig mooie en grote kortingen!

Er geldt nu een korting van maar liefst 50% op alle muurcirkels en alle muchopix (hexagon, circles en squares).

De kortingscodes zijn MC50 (muurcirkel) en MP50 (muchopix) voor zij die geΓ―nteresseerd zijn πŸ™‚

Dank je wel voor het lezen!

Liefs, Vicky

Volg Vickylicious ook op Facebook, Instagram, Pinterest en Twitter!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s