Review: organische vormen (Fotocadeau.nl)

Het nieuwe jaar is van start gegaan en bij deze wens ik jullie het allerbeste toe voor 2023! Ik mag het jaar starten met een nieuwe samenwerking met Fotocadeau.nl. Altijd al zeer tevreden over geweest met hun producten. Deze keer zet ik een nieuw product in de kijker, namelijk de organische vormen.

Review: organische vormen (Fotocadeau.nl) - Vickylicious
Review: organische vormen (Fotocadeau.nl) – Vickylicious

Organische vormen

Vergeet ronde of rechthoekige foto’s aan de muur, vanaf nu kan je ook kiezen uit organische vormen. Bij Fotocadeau kies je uit 8 organische vormen en is verkrijgbaar in volgende materiaalsoorten:

  • Forex;
  • Aluminium dibond;
  • Plexiglas.

Ik heb gekozen voor vorm 1 (materiaal: forex) met een diameter van 60 cm met ophangsysteem. Dit geeft je interieur echt een moderne look, past ook goed bij een landelijk interieur. Heb je geen eigen foto? Dan kan je ook nog kiezen uit de mooie fotocollecties van Fotocadeau.nl. De kwaliteit is zeer mooi en was heel smpel op te hangen. Opnieuw heel tevreden met deze mooie herinnering aan de muur, een echte eyecatcher!

Review: organische vormen (Fotocadeau.nl) - Vickylicious
Review: organische vormen (Fotocadeau.nl) – Vickylicious

Bestelling en verzending

Bestellen gaat heel makkelijk. Kies het gewenste product, upload een foto (indien van toepassing) en klik op bestellen. Bij betalen krijg je verschillende opties. Ik koos voor een betaling via de bank-app. Meteen daarna krijg je ook een bevestigingsmail. Na enkele dagen werden de producten al verzonden waardoor ik binnen de week mijn bestelling had ontvangen. Je kan ook voor een ’24 uurs levering’ kiezen. Dus moet je nog snel voor een cadeau zorgen? Neem dan zeker een kijkje op de website! Er staan momenteel mooie kortingen op!

Algemene indruk

Zoals ik al zei ben ik heel tevreden over de producten! Ze hebben zoveel keuze: canvassen, fotoboeken, kalenders, keukenartikelen, bureauartikelen of een uniek spandoek bestellen, kan ook via Fotocadeau! Er valt nog een hele hoop nieuwe producten te ontdekken! Ik ben fan!

Bedankt voor het lezen!

Liefs, Vicky

3 gedachten over “Review: organische vormen (Fotocadeau.nl)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s