Over

Hoi! Ik ben Vicky De Laet en welkom op mijn blog Vickylicious!

Wie ben ik?

Even een kort woordje over mezelf: ik ben 28 jaar oud en woon in Wijnegem, Antwerpen. Ik ben gelukkig getrouwd, mama van Finn (16/10/2021) en heb twee katten en een hond.

Het ontstaan van Vickylicous

Vickylicous kwam voor het eerst online op 6 april 2017. Ik was toen bezig met mijn marketing opleiding aan de hogeschool waar ik vooral het creatieve gedeelte (zoals content maken, social media) super leuk vond om te doen. Ik bedacht me om zo een eigen website op te starten, een blog. Maar hoe zou ik het dan aanpakken?

Mijn grootste hobby was (en nog steeds uiteraard) koken en bakken. En toen dacht ik: waarom geen eigen foodblog beginnen? En zo ging ik aan de slag. Een leuke naam bedenken, een lay-out kiezen voor de website en zo kwamen de eerste receptjes online.

Nog een hobby van mij is fotografie. Alle foto’s die je terugvindt op mijn blog zijn door mij gemaakt. Een mooie foto vind ik heel belangrijk. Het nodigt als lezer uit om het gerecht te gaan maken (het oog wil ook wat). Naarmate de jaren heb ik heel wat bijgeleerd over foodfotografie.

Recepten

Ik geniet van eten en lust dan ook (bijna) alles! šŸ˜‰ Daarom vind je op Vickylicious een mooie mix van gezond, comfort en zoet. Voor elk wat wils! De gerechten zijn opgedeeld onder de categorieĆ«n: hapjes, voorgerechten, soepen, hoofdgerechten en desserten.

Sinds mei 2019 heb ik een diploma ‘dieetkok: gluten-en lactosevrij’ behaald. Daardoor kan je ook gluten- en lactosevrije recepten terugvinden op de blog.

Iedere week upload ik +/- 2 nieuwe recepten.

Reviews, reizen,…

Niet alleen recepten vind je terug op de blog maar af en toe schrijf ik ook reviews en reisverslagen uit. Puur om inspiratie op te doen en leuk voor mij als herinnering!

Vickylicous volgen

Wil je graag mijn blog volgen? Je kan je abonneren op de startpagina of mij volgen op de sociale media namelijk: Facebook, Instagram, Pinterest en Twitter.

Je kan de receptjes ook makkelijk pinnen op je eigen Pinterest-account.

Vergeet zeker je creaties niet te delen met mij! Vind ik super leuk om te zien šŸ™‚

Wil je een samenwerking aangaan? Neem contact op via mijn contactformulier.

Smakelijke groetjes,

Vicky

wp-1576765501220.jpg

*Copyright: beeldmateriaal van op mijn blog en sociale media mag enkel en alleen gebruikt worden met mijn toestemming en met vermelding van mijn blog.