Review: foto op mok (Fotocadeau.nl)

Zoek je voor Moederdag of een andere gelegenheid nog een leuk cadeau? Wacht dacht je van een foto op mok van Fotocadeau! Een gepersonaliseerd cadeautje is altijd een goed idee, toch?

https://www.fotocadeau.nl/fotocadeaus/foto-op-mok
Review: foto op mok (Fotocadeau.nl)

Fotocadeau.nl

Fotocadeau.nl heeft een super leuke webshop met honderden fotoproducten om uit te kiezen. Fotoboeken, wanddecoratie, sleutelhangers, brooddozen, muismatten of wil je misschien een magische mok kopen? Het kan allemaal! Hou ook regelmatig de website in de gaten voor leuke kortingen (nu staat er een leuke Moederdag-korting online). Je kan je altijd inschrijven op de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van nieuwe acties.

Bestelling en verzending

Bestellen gaat heel makkelijk. Kies het gewenste product, upload een foto en klik op bestellen. Bij betalen krijg je verschillende opties. Ik koos voor een betaling via de bank-app. Meteen daarna krijg je ook een bevestigingsmail. Na enkele dagen werden de producten al verzonden waardoor ik binnen de week mijn bestelling had ontvangen. Je kan ook voor een ’24 uurs levering’ kiezen. Dus voor Moederdag ben je zeker nog op tijd!

Prijs-kwaliteit

Ik was zeer tevreden met de kwaliteit van de producten! Het product dat ik vooral in de kijker wil zetten is de foto op mok. Ik koos voor een foto van mijn baby’tje. Misschien een kleine tip om voor een ‘niet-close-up’ foto te kiezen. Ik heb dat wel gedaan maar in bepaalde opzichten lijkt het gezichtje wat uitgerokken (niet aan gedacht toen). Met een foto van verderaf zal het minder uitgerokken tonen. Maar ik ben nog steeds heel tevreden met mijn mok! Zo heb ik mijn baby’tje ook tijdens de werkdag altijd dicht bij mij šŸ™‚ De prijzen van de producten zijn allemaal correct vind ik. Een korting is altijd mooi meegenomen.

Algemene indruk

Zoals ik al zei ben ik heel tevreden over de producten! Het is niet de eerste keer dat ik op Fotocadeau.nl heb besteld. Ik was altijd al super blij met mijn bestellingen! Het scoort dan ook een mooie 9.3 op de website! Voor foodies vind je naast de mokken en brooddozen ook nog vele andere leuke gepersonaliseerde keukenartikelen (zoals een inductiebeschermer)! Neem zeker eens een kijkje! Je vindt vast wel je zin!

Review: foto op mok van Fotocadeau.nl
Review: foto op mok van Fotocadeau.nl

Welke foto zouden jullie kiezen voor je mok? Een foto van je mama, huisdier of kind? Ik wens je alvast heel veel plezier met je bestelling!

Smakelijke groetjes,

Vicky

Samenwerking met Fotocadeau.nl

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s