Paasbrunch recepten met eieren

Binnenkort is het Pasen! Altijd leuk samenkomen met familie. Ofwel met een brunch thuis of gaan eten op restaurant, de kindjes blij maken met een zoektocht naar chocolade eitjes. Wat kijk ik er naar uit om dit ook met mijn zoontje te doen als hij oud genoeg is. Al die blije gezichtjes van die kinderen, zalig! En daarna heerlijk smullen van de chocolade! Wat ook heerlijk smullen is, zijn onderstaande recepten šŸ˜‰

Organiseer jij graag een brunch met Pasen en heb je nog wat inspiratie nodig? Dan ben je hier aan het juiste adres! Ik zet maar liefst 7 recepten met eieren in de kijker! Omelet, quiche, muffins,… ze komen allemaal aan bod! Allemaal heel makkelijk om te maken (ook voor een groot aantal mensen). Wat is jouw favoriet?

Klik op onderstaande links om bij het recept te komen.

Tortilla-donutrings

Maak jij Ć©Ć©n of meerdere recepten? Maak een foto en tag mij op Facebook of Instagram! Daar zou je mij een groot plezier mee doen! šŸ˜€

Ik wens jullie allemaal een zalig Pasen! Geniet ervan en vooral van het eten! šŸ™‚

Smakelijke groetjes,

Vicky

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s