Review: placemats van Fotocadeau.nl

Zoals jullie misschien al weten, werkte ik al een paar keer samen met Fotocadeau.nl. Deze keer mag ik hun zeer mooie placemats reviewen. Je kan kiezen tussen placemats met eigen foto of eentje uit de collectie. Ik koos voor dat laatste: zwart marmer. En ik ben er super blij mee!

Review: placemats van FotoCadeau.nl
Review: placemats van FotoCadeau.nl

Placemats en onderzetters

Fotocadeau.nl heeft een super leuke webshop met honderden fotoproducten om uit te kiezen. Fotoboeken, wanddecoratie, inductiebeschermers, muismatten of ontwerp bij Fotocadeau persoonlijke placemats (afwasbaar)! Dit kan in verschillende vormen en maten.

Foto van Fotocadeau.nl

Heb je geen eigen foto, dan kan je ervoor kiezen een foto te nemen uit de collectie. Je hebt keuze uit dieren, bloemen, marmer, natuur en nog zoveel meer. Je vindt zeker je zin! De placemats zijn van zeer goede kwaliteit en blijven mooi plat liggen op tafel (blijft niet krom staan door het oprollen). Ze zijn van mooie dikte en hebben een antislip-laagje. Je kan er goed op ‘smossen’ want ze zijn goed afwasbaar. Het design vind ik ook prachtig. We kozen voor zwart marmer omdat het mooi bij ons interieur past.

Review: placemats van FotoCadeau.nl
Review: placemats van FotoCadeau.nl

Maak het compleet en kies ook nog voor bijpassende onderzetters! Ook hier is er genoeg keuze. Een eigen foto is ook zeker mogelijk.

Onderzetters bekijken op Fotocadeau.nl

Foto van Fotocadeau.nl

Bestelling en verzending

Bestellen gaat heel makkelijk. Kies het gewenste product, upload een foto (indien van toepassing) en klik op bestellen. Bij betalen krijg je verschillende opties. Ik koos voor een betaling via de bank-app. Meteen daarna krijg je ook een bevestigingsmail. Na enkele dagen werden de producten al verzonden waardoor ik binnen de week mijn bestelling had ontvangen. Je kan ook voor een ’24 uurs levering’ kiezen. Dus moet je nog snel voor een cadeau zorgen? Neem dan zeker een kijkje op de website! Er staan ook vaak mooie kortingen op je te wachten.

Algemene indruk

Zoals ik al zei ben ik heel tevreden over de producten! Het is niet de eerste keer dat ik op Fotocadeau.nl heb besteld. Ik was altijd al super blij met mijn bestellingen! Er valt nog een hele hoop nieuwe producten te ontdekken!

Bedankt voor het lezen!

Liefs, Vicky

2 gedachten over “Review: placemats van Fotocadeau.nl

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s