Ga fris de zomer in met SodaStream

Hydrateren bij hogere temperaturen is zeer belangrijk. Genoeg water drinken is dus de boodschap! Hier thuis zijn wij al jaren kraantjeswater-drinkers. Maar omdat ik graag bruis drink, hebben we een paar jaar geleden een SodaStream aangeschaft. Nog tot de dag van vandaag gebruiken we deze nog elke dag! Toen SodaStream me vroeg hun nieuw toestel en nieuwe smaken uit te proberen, zei ik meteen ‘ja’!

Het toestel

Vergeleken met ons oude toestel vond ik dit model erg mooi. Het is strakker en heeft een hendel in plaats van een duwknop. Via de hendel laat je het water bruisen. Super gemakkelijk! De gasflessen zijn ook aangepast zodat je in een vlotte beweging meteen je gasfles kan aansluiten op het toestel. Het heeft een roze look en de naam ‘Quick Connect’ gekregen. De gekende blauwe flessen kunnen niet gebruikt worden op dit toestel.

SodaStream
SodaStream

Fles voor onderweg

Naast de grote flessen die SodaStream aanbiedt heb je nu ook een ‘My Only Bottle’, een fles voor onderweg. Deze fles is een kleiner model en heeft een handige draagkoord aan het dopje. Deze neem ik zeker mee naar het werk!

SodaStream
SodaStream

Verschillende smaken

Met de nieuwe duurzame en biologische SodaStreamBÍO-smaken (Zwart Bes, Frisse
Appel, Sinaasappel en Klassieke Limonade) bereid je moeiteloos bruisende biodrankjes. Mijn persoonlijke favoriet: de appel. Het enige wat ik minder vind is het uiterlijk van deze flessen. Door de bruine kleur heeft het meer de look van een medicijn Ik zou eerder voor een frissere uitstraling kiezen zoals de smaken zichzelf ook beschrijven. Voor de rest, heerlijke variërende smaken!

SodaStream
SodaStream

Zomers drankje van appel, blauwe bes en aardbei

Heb je wat inspiratie nodig? Breng kraantjeswater tot bruiswater en voeg het smaakje ‘frisse appel’ toe. Werk af met blauwe besjes, aardbeien en eventueel wat ijsblokjes. Heerlijk verfrissend!

SodaStream
SodaStream

Dit was mijn eerlijke review over SodaStream. Ik ben al jaren een trotse gebruiker en ben dat nog steeds. Zowel ik als mijn man zijn grote fan van het nieuwe toestel en de smaakjes. Een aanrader dus!

Bedankt voor het lezen!

Smakelijke groetjes,

Vicky

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s