Review: My Only Bottle van SodaStream

Zoals jullie misschien al weten, ben ik al jaren een trotse gebruiker en grote fan van SodaStream. Sindsdien heb ik geen plastic flessen bruiswater meer gekocht. De smaakjes zijn ook een zeer leuke toevoeging. SodaStream verkoopt al tijdje een ‘My Only Bottle’. Nu hebben ze deze in verschillende mooie kleurtjes. Hieronder vertel ik er graag meer over!

(samenwerking)

My Only Bottle

Review: My Only Bottle van SodaStream - Vickylicious
Review: My Only Bottle van SodaStream – Vickylicious

Naast de zwarte kleur (die ik al had) hebben ze nu ook een lichtblauwe, appelblauwzeegroene en een lichtroze kleur. Ik vind het zelf een hele mooie kleurkeuze van SodaStream!

Wat is er zo speciaal aan deze flessen? Ze hebben een ideaal formaat om mee te nemen op wandel, werk, uitstap,… Je kan het water opbruisen aan de SodaStream en hup je kan vertrekken. De zwarte gebruik ik nu al enkele maanden voor het werk. De andere kan ik en mijn gezin gebruiken als we naar buiten gaan. Iedereen weet dat genoeg water drinken heel belangrijk is!

Review: My Only Bottle van SodaStream - Vickylicious
Review: My Only Bottle van SodaStream – Vickylicious

Ook mijn zoontje van 18 maand is fan!

De flessen hebben een lintje aan de dop (behalve de appelblauwzeegroene, zie onderste foto) zodat je deze makkelijk kan vasthouden en meenemen. De dop zelf is stevig genoeg zodat het niet lekt, kids- en rugzakproof dus 😉

Zoals ik al eerder zei kan je een smaakje toevoegen aan het water met de smaakmakers van SodaStream of gebruik de natuur zoals een takje verse munt! Voeg het toe in de fles of schenk het uit in een glas. Schol!

Review: My Only Bottle van SodaStream - Vickylicious
Review: My Only Bottle van SodaStream – Vickylicious

Ik raad SodaStream enorm aan! Het bespaart je echt mega veel in plastic flessen. Het is duurzaam en gebruiksvriendelijk. De lege gasflessen kan je omruilen in de winkel (bv Delhaize) met nieuwe gasflessen aan de helft van de prijs zodat alles mooi gerecycled wordt. Echt een top concept!

Heb jij nog geen in huis? Waar wacht je dan nog op! 🙂

SodaStream
SodaStream

Bedankt voor het lezen en vergeet niet, drink genoeg water!

Groetjes, Vicky

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s