De favoriete recepten van mijn man

Je hebt hem al misschien zien verschijnen op mijn sociale media of reisverslagen hier op de blog, vandaag ga ik het over mijn lieve man (genaamd Roy) hebben. 😀 Weliswaar zijn favoriete recepten van mijn blog. Mijn man houdt vooral van zoet, comfort en pikant, zo kan ik hem het beste beschrijven als het op eten aankomt. Hieronder heb ik 10 recepten opgelijst (niet in volgorde) die ik voor hem regelmatig terug klaarmaak. Het zijn dan ook één voor één toppers! Dit zal waarschijnlijk wel wat inspiratie geven voor je volgend winkelbezoek 😉

1 Broodpudding met chocolade

Als je mijn man vraagt wat hij wil eten als dessert zal hij altijd broodpudding antwoorden. Het is zijn favoriet wat bakken betreft en je maakt hem vooral blij als er een heerlijk laagje chocolade over ligt 😉

2 Pikante wok met kip en snijbonen

Ik had het hierboven al vermeld, hij houdt van pikant. Vooral in wok- en pastagerechten. Zijn hier nog pikant-liefhebbers?

3 Scampi Diabolique

Super lekker met stokbrood! Altijd een tof gerechtje om klaar te maken als je bezoek krijgt.

4 Aardappelen uit de oven met rozemarijn en grof zeezout

Dit staat bijna wekelijks op het menu. Het is ook wel één van mijn favoriete bereidingen met aardappelen. Lekker met een stukje vlees en groenten.

5 Noedels met courgetti, puntpaprika en scampi’s in zoetzure saus

Alles met noedels en scampi’s eet mijn man super graag!

6 Hotdogs met sla en cheddar

Hotdoooogs! Altijd lekker toch?

7 Poké bowl met rijst, gemarineerde zalm en surimi

Mijn man eet niet zo heel graag vis maar gemarineerde zalm in een poké bowl vindt hij wel super lekker!

8 Gehaktballen in tomatensaus

Een klassieker, wellicht van vele een favoriet 😉

9 Mexicaanse pizza

Dit is één van de vele zelf belegde pizza’s dat wij super graag eten. Je bent veel meer voldaan als je een pizzabodem zelf belegd dan dat je eentje van de diepvries neemt.

10 Hamburgers met tomaat, cheddar en avocado

Als laatste nog deze hamburgers, eten we ook regelmatig. Het is zo lekker hé!

Ziezo dit waren ze. Hopelijk zat er voor jou ook iets lekkers tussen 😉 Heb je één of meer van bovenstaande recepten gemaakt? Laat dan zeker een reactie achter onder deze blogpost of op mijn sociale media, vind ik super leuk!

De favoriete recepten van mijn man
De favoriete recepten van mijn man

Smakelijk groetjes, Vicky

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s