Top 10 meest bekeken recepten van 2020

2020 is voorbij. Eindelijk zegt šŸ˜‰ Hopelijk wordt 2021 voor iedereen een beter jaar met veel liefde en geluk!

Mijn hoogtepunt voorbije jaar was toch wel onze reis naar Fins Lapland. Echt een aanrader! Een ervaring om nooit meer te vergeten. Gelukkig hebben we deze reis nog kunnen doen voor al de corona-miserie begon. Verder hebben we nog in eigen land gereisd, namelijk naar Durbuy en Dinant. 2 hele mooie streken in Walloniƫ.

Ook op de blog heb ik niet stilgezeten. Er staan weer heel wat nieuwe recepten online. Ook is het altijd erg leuk om jullie reacties en foto’s te zien, zeer hartverwarmend! Mijn blog is weer erg gegroeid tegenover vorig jaar en dat is allemaal dankzij jullie, mercikes! Verder heb ik een aantal keer mogen samenwerken met zeer leuke merken/producten, super dankbaar daarvoor! Ik vond het weer een top-blogjaar šŸ˜€ Ik ben benieuwd wat 2021 allemaal in petto heeft. Ik heb er alvast zin in!

Zoals elk jaar zet ik mijn top 10 meest bekeken recepten op een rijtje. Altijd leuk om te zien welke recepten het goed hebben gedaan het voorbije jaar šŸ˜‰ We beginnen met nummer 10 šŸ˜€

10) Griekse quiche metĀ halloumi

9) Everzwijnragout met bier enĀ pastinaak

8) Sushi met surimi enĀ komkommer

7) Orzo met aubergine, courgette en halloumi uit deĀ oven

6) Moelleux van melkchocolade

5) Pasta met scampiā€™s inĀ kreeftensaus

4) Aardappelen met Griekse yoghurt uit deĀ oven

3) Zalmtartaar met avocado enĀ komkommer

2) Yoghurtcake

1) Hapje van avocadomousse met gerookte zalm en zureĀ room

VoilĆ , een leuke mix van oude en nieuwe recepten šŸ˜€ Welke heb jij allemaal klaargemaakt? Wat was jouw favoriet? Ben ik super benieuwd naar!

Ik wil iedereen nog een gezond jaar toewensen en heel veel kook- en bakplezier in 2021!

Liefs, Vicky

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s